Sajam Zapošljavanja Goražde 2018

#letswork

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da svojim prisustvom uveličate prvi Sajam zapošljavanja u BPK Goražde pod nazivom „Letswork”. 

Sajam se organizuje u okviru projekta „Uspostavljanje efikasnih načina participacije relevantnih aktera u procesu obrazovanja odraslih u kontekstu cjeloživotnog učenja“ koji je odobren od strane Međunarodne organizacije rada (ILO), a finansiran od strane Evropske unije. 

Organizatori sajma su Privredna komora BPK Goražde u saradnji sa partnerima: Grad Goražde, Udruženje ALDI, JU Služba za zapošljavanje BPK Goražde, JU SSŠ,,Džemal Bijedić,, Udruženje poslodavaca BPK Goražde, Privredna društva "Bekto Precisa" doo Goražde i "Emka Bosnia”, doo Goražde. 

Sajam se organizuje u cilju stvaranja uslova za direktan kontakt nezaposlenih lica i poslodavaca, stvaranja prilike za međusobno upoznavanje, razgovor, razmjene podatke, a sve u svrhu selekcije i zapošljavanja najboljih kandidata. 

Prisutni na Sajmu će, pored upoznavanja sa poslodavcima, imati priliku da prisustvuju predavanju iz oblasti IT sektora na temu "Life Changing Moment". Također u okviru Sajma je će biti obezbjeđenja podrška nezaposlenim osobama pri izradi CV-a.

Sajam zapošljavanja će se održati u srijedu, 14. novembra 2018. godine u periodu od 11:00 – 14:00 sati u Biznis centru Goražde,
Ulica: Sinan paše Sijerčiča br:19, Goražde

Podijeli:

Vezani članci

Pogledaj sve novosti